Flanderijn en van Eck

BOS

project1

Een warme basis met mossige bruin- en groentinten in combinatie met verschillende Nederlandse houtsoorten zorgen voor een rustgevende comfortabele sfeer.

Lees meer..

ZEE

project1

De aquakleurige vloer met witte wanden vormen de basis van deze inspirerende afdeling met de frisse sfeer en uitstraling van de zee.

Lees meer..

ENTREE

project1

De entree van Flanderijn Incasso ligt op dezelfde verdieping als de Polder afdeling. De stijl is daarom ook een verlengde van dit thema.

Lees meer..

CALLCENTER

project1

Het Callcenter is een onderdeel van de afdeling Bos maar heeft toch haar eigen identiteit gekregen door wel de kleuren van deze afdeling toe te passen maar de styling zakelijker te houden.

Lees meer..

DUINEN

project1

Een basis van lichte naturellen en diverse zandtinten in combinatie met hout, donkere naturellen en blauwgrijze accenten zorgen voor de rustgevende sfeer met een warme, natuurlijke uitstraling.

Lees meer..

POLDER

project1

Fris grasgroen vormt de basis van deze afdeling. De combinatie van grijze en naturelle accenten geinspireerd door de polder maken er een afwisselend geheel van.
 

Lees meer..

KANTOOR

project1

Natuurlijk, warm en comfortabel. Dit directiekantoor met bijbehorende vergaderruimte heeft als basis een combinatie van warme materialen en kleuren.

Lees meer..

HEIDE

project1

Door de basis van een natuurlijke, paarse vloer te combineren met witte en houten accenten heeft deze afdeling de warme sfeer van heide gekregen.

Lees meer..

Kantoor2

project1

Een combinatie van warme grijstinten, veel hout en antraciete accenten maken van dit directiekantoor een ruimte met een heel eigen sfeer.

Lees meer..

KANTINE

project1

Rotterdam staat centraal als tegenhanger binnen het verder natuurlijke thema. Warme materialen als Nederlandse houtsoorten in strakke vormen gecombineerd met een industriele uitstraling in naturelle tinten maken er een frisse en open ruimte van.

Lees meer..