Boeken

Het schrijven van boeken is zeker een van de dingen die ik de afgelopen jaren met veel plezier heb gedaan. Inmiddels heb ik drie titels op mijn naam staan en heb ik een vierde, helaas niet uitgegeven, boek geschreven. Van dat laatste boek heb ik op de site wel wat pagina's geplaatst. Gewoon omdat ik het leuk vind om te laten zien maar ook omdat ik ook op dit boek echt trots ben.

Ruimte voor kids

Boeken

Wie weet er nou het beste wat de leukste kinderkamer is? Natuurlijk je kind zelf! Dit boek staat daarom boordevol adviezen waarin de wensen van je kind centraal staan.

 

 

lees meer..

Mijn Huis!

Boeken

In Mijn Huis! geeft ik stapsgewijs antwoord op hoe je zelf, aan de hand van voorbeelden uit o.a. mijn eigen huis van je woning een eigen en prettige leefomgeving kunt maken.

 

lees meer..

100x mooier wonen

Boeken

Deze keer een boek boordevol tips en adviezen om ook, of juist, ten tijde van financiële tegenwind met betaalbare middelen en oplossingen een mooier en leuker interieur te maken.

 

lees meer..

Woon!

Boeken

Dit wooninspiratiejubileumboek is een boek vol inspiratie, praktische tips en ideeën samengesteld door mij aan de hand van producties die ik maakte voor o.a. Eigen Huis & Tuin.

lees meer..