Over ons

Studio Marijke Schipper:

Een adviesbureau inmiddels werkzaam in Nederland en België op het gebied van styling en interieurvormgeving. Wij staan voor werken vanuit een helder en passend concept, grote gebaren gecombineerd met subtiele details, verrassend kleur- en materiaal gebruik maar vooral voor een interieur(advies) dat past bij u en/of uw onderneming.


Meer dan televisie
Naast de televisiewerkzaamheden van Marijke (SamenWonen, Het Blok, Eigen Huis & Tuin, TV Woonmagazine en Stijlloos) adviseren en ontwerpen wij, Marijke Schipper en Peter Eijkelboom, diverse andere soorten interieurs. Juist het inrichten van openbaardere ruimtes zoals horecagelegenheden, hotels, kantoren en andere bedrijven heeft zeker ook onze passie. Dat deze ruimtes voor een brede doelgroep een herkenbare functie hebben maakt het voor ons erg uitdagend om hier echt de persoonlijkheid en het karakter aan te geven waar mensen zich prettig in voelen en waar het zeker ook heel prettig werken en verblijven is.
Van ruw concept tot in detail uitgewerkt
Een goed en duidelijk begin is alles bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Voor ons is het bedenken van een goed en vooral ook bij het bedrijf passend concept daarom de basis voor het maken van een goed interieur. Hierdoor kunnen wij ook een compleet passend interieur bedenken dat tot in detail kan worden gerealiseerd. Door vanuit een voor het bedrijf herkenbaar en passend concept te werken krijgt het interieur haar eigen indentiteit. Juist deze eigen identiteit kan bijdragen aan een duidelijke positionering van uw bedrijf met de daarbij passende sfeer. Ook voor klanten  en opdrachtgevers kan het voor extra vertrouwen in het bedrijf zorgen omdat het duidelijk is dat er een keuze gemaakt wordt en dit ook tot resultaat leidt.
The finishing touch

Juist door ook de laatste details kloppend in te vullen, denk hierbij aan beplanting, kunst, maar ook de bureauaccessoires etc. maak je van het interieur een geheel.
Restyling
U heeft al een inrichting waarmee u in de basis eigenlijk best tevreden bent of u heeft nu niet de middelen om een geheel nieuw interieur aan te schaffen. Toch kan het tijd zijn dat de uitstraling van het bedrijf eens opgefrist wordt. Juist op zo'n moment wilt u uitstralen dat het met het bedrijf juist goed gaat. In dit geval kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn om zonder dat er direct enorme investeringen moeten worden gedaan het bedrijf toch een eigentijdse uitstraling krijgt.
Onafhankelijk advies
Vanzelfsprekend kunnen wij het project van concept tot en met de realisatie voor u begeleiden maar ons advies kan ook als basis dienen voor een door u zelf uit te voeren plan. Wij geven desgewenst een geheel onafhankelijk advies zonder dat het u verplicht ook door ons de uitvoerende partijen te kiezen. Zeker in deze tijd loont het de moeite om voor de uitvoering van een eventuele verbouwing of het laten maken van meubelen bij meerdere partijen offerte aan te vragen. Juist door met een onafhankelijk advies/ontwerp deze offertes aan te vragen krijgt u vergelijkbare offertes. Het ontwerp blijft hetzelfde en is immers niet bepaald door de voorkeur van de uitvoerder.
Interesse
We hopen dat u een beeld heeft gekregen van studioMarijkeSchipper maar wellicht roept een en ander ook vragen op. Neemt u ook in dat geval contact met ons op zodat wij, wellicht in een persoonlijk gesprek, kunnen kijken wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.
?

Marijke Schipper & Peter Eijkelboom.